Ontwerp architect A&R10 moderne vrijstaande landelijke nieuwbouw villa te Scherpenzeel
Ontwerp architect voor herbestemming laboratorium Pathologie tot woon, werk en educatieve functies Leiden
Verbouwings ontwerp architect A&R10 wederopbouw woonboerderij tot kangeroewoning Leusden
Nieuwbouw ontwerp architect voor moderne vrijstaande levensloopbestendige bosvilla in Maarn
Transformatie ontwerp A&R10 Rijksmonumentaal schoolgebouw tot appartementen te Leiden
Ontwerp architect voor herbestemming laboratorium Pathologie tot woon, werk en educatieve functies Leiden
Renovatie en uitbreidings ontwerp architect A&R10 twee-onder-een kap jaren '30-woning in Zeist

Architectuur & Restauratie

Architectenbureau A&R10 laat u graag de verborgen potentie zien van uw woning, winkel, kantoor of monumentaal pand. Met respect voor de bouwstijl en met oog voor detail.

Particulieren

Architect of interieurarchitect nodig? A&R10: voor nieuwbouw, aanbouw, verbouw en restauratie. Van ontwerp tot vergunningsaanvraag en bouwbegeleiding.

Zakelijke markt

Binnenstedelijk bouwen, haalbaarheidsstudie, herontwikkeling, restauratie of renovatie. A&R10 is een veelzijdige partner die creatieve oplossingen bedenkt.

Referenties en opdrachtgevers

Lillian Brinks heeft een frisse blik, is to-the-point en kritisch en levert snel resultaat. Gespecialiseerd in bestaande bouw, kan ze ook werken binnen de grenzen van het mogelijke.

Hans Peter van LeeuwenProjectmanagerWoningbouwvereniging Woonstede, Ede

Lillian houdt zich met de details bezig die een must zijn bij het restaureren van een Rijksmonument. Zij geeft ook een goed idee van wat er in een ruimte past en kan.

Corina & Alexander van der HeidenEigenaarsRijksmonument in Haarlem

Lillian Brinks is altijd bereikbaar voor vragen en dergelijke, ze komt haar afspraken na, ze is een doorzetter. Ze rekent een goede prijs en ze is coulant.

Daniël ReinckeEigenaarHORR Vastgoedontwikkeling

Het is een mooi, stijlvol, praktisch en ruim huis geworden en we zijn nog elke dag blij dat we goed over het ontwerp hebben nagedacht.

Koos en Wandelien StraverOpdrachtgeverstwee-onder-een-kap-woning

Lillian is klantgericht en ik heb ervaren dat ze echt meedenkt vanuit de visie van de klant. Ook haar flexibiliteit maakt haar een fijne samenwerkingspartner.

Daniël BontjePlanvoorbereiderRutges Vernieuwt!

Architectenbureau A&R10

De architecten van A&R10 laten u graag de verborgen potentie zien van uw woning, kantoor of monumentaal pand. Met respect voor de bouwstijl en met oog voor detail. Wij combineren toekomst (architectuur) en verleden (restauratie) met elkaar. Onze visie? Historie is ContiNU.

Architectuur

A&R10 ontwerpt en realiseert woningen, winkels, kantoren en monumenten. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw en aanbouw maar ook voor interieurontwerp.

Interieur

Wilt u meer licht en lucht in uw woning? A&R10 ontdekt graag de verborgen potentie van uw woning en zorgt dat u zich er beter thuisvoelt.

Renovatie

Bestaande gebouwen renoveert A&R10 met oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Zodat deze gebouwen voor de komende jaren geschikt zijn om in te wonen en werken.

Restauratie

A&R10 is expert in restauratie van gebouwen met behoud van originele details, zonder concessies te doen aan hedendaags comfort.

Advies

A&R10 adviseert u bij alle vraagstukken rondom uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw of interieur.

Vergunningsaanvraag

A&R10 kent de weg bij gemeente en monumentenzorg. Wij zorgen daarom graag voor de benodigde vergunningen, zodat u zich niet met die papierwinkel hoeft bezig te houden.

Bouwbegeleiding

A&R10 houdt toezicht op de bouw, beoordeelt het werk en stuurt waar nodig bij. Kortom: wij ontzorgen u voor het gehele project.

Herontwikkeling

Onverkoopbare kerk, kazerne of ander pand? Landgoed met een exploitatieprobleem? A&R10 onderzoekt graag de mogelijkheden en presenteert u een haalbaar plan.

A&R10 | Architectuur & Restauratie | Zeist, Maarn, Utrechtse Heuvelrug | Interieurontwerp voor een historische boerderij

Creatief en praktisch

A&R10 is een architectenbureau met realiteitszin:

  • Geen huis, maar een thuis.
  • Esthetisch verantwoord én functioneel.
  • Bouwkundig perfect en praktisch uitvoerbaar.
  • Slim materiaalgebruik, budgetair verantwoord.
  • Toekomstbestendig, voor langdurig woongenot.