Architectenbureau A&R10

De architecten van A&R10 laten u graag de verborgen potentie zien van uw woning, kantoor of monumentaal pand. Met respect voor de bouwstijl en met oog voor detail. Wij combineren toekomst (architectuur) en verleden (restauratie) met elkaar. Onze visie? Historie is ContiNU. Daarom leggen wij de verbinding met het verleden en vullen de historie aan met elementen uit het heden.

Architectuur

A&R10 ontwerpt en realiseert woningen, winkels, kantoren en monumenten. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw en aanbouw maar ook voor interieurontwerp.

Interieur

Wilt u meer licht en lucht in uw woning? A&R10 ontdekt graag de verborgen potentie van uw woning en zorgt dat u zich er beter thuisvoelt.

Renovatie

Bestaande gebouwen renoveert A&R10 met oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Zodat deze gebouwen voor de komende jaren geschikt zijn om in te wonen en werken.

Restauratie

A&R10 is expert in restauratie van gebouwen met behoud van originele details, zonder concessies te doen aan hedendaags comfort.

Herontwikkeling

Onverkoopbare kerk, kazerne of ander pand? Landgoed met een exploitatieprobleem? A&R10 onderzoekt graag de mogelijkheden en presenteert u een haalbaar plan.

Advies

A&R10 adviseert u bij alle vraagstukken rondom uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw of interieur.

Vergunningsaanvraag

A&R10 kent de weg bij gemeente en monumentenzorg. Wij zorgen daarom graag voor de benodigde vergunningen binnen de Omgevingswet, zodat u zich niet met die papierwinkel hoeft bezig te houden.

Kwaliteitsborging

Sinds januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging (Wkb) van kracht. Wij onderhouden contacten binnen ons netwerk met verschillende kwaliteitsborgers die we kunnen betrekken bij uw bouwproject.

Bouwbegeleiding

A&R10 houdt toezicht op de bouw, beoordeelt het werk en stuurt waar nodig bij. Kortom: wij ontzorgen u voor het gehele project.