Esthetisch, haalbaar en betaalbare nieuwbouw

Nieuwbouw moderne landelijke woning

A&R10 maakte een ontwerp voor zowel de buitenzijde als de binnenzijde van deze vrijstaande woning aan de Blomsingel in Eemnes. De woning heeft een landelijke maar strakke uitstraling, die in het interieur wordt doorgezet.

Het ontwerp voor deze moderne landelijke woning werd in 3D gemaakt. Daardoor kon de opdrachtgever zich een realistische voorstelling maken van het eindresultaat. De bewoners konden al tijdens het ontwerpproces virtueel door hun woning lopen. Gewoon op hun eigen tablet of smartphone. Ze zagen al in een vroeg stadium en op een ruimtelijke manier hoe de woning eruit kwam te zien. 

A&R10 vindt esthetiek net zo belangrijk als haalbaarheid en betaalbaarheid. Door slimme ontwerp- en materiaalkeuzes, zijn ambitieuze vormgevingswensen binnen budget te realiseren. Ook in dit ontwerp hebben de architecten binnen het budget van de opdrachtgever gewerkt en gezorgd dat bijzondere elementen tot hun recht kwamen. Zo heeft de forse schoorsteen een belangrijke functie als herkenningspunt in de nieuwe woonwijk Zuidpolder Eemnes.

Opdracht
Ontwerp van de woning, overleg en afstemming met de stedenbouwkundige en technische uitwerking en aanvraag omgevingsvergunning.

Opdrachtgever

Particulier

Partners

De Bruin Putten (aannemer)
De Lange adviesbureau Nijkerk  (constructeur)

Welke wens wilt u gerealiseerd zien?

Spar met ons over de mogelijkheden