Interieurontwerp voor een informatiecentrum met kantoorruimte

Woonwinkel Hoef en Haag

Hoef en Haag is een nieuwbouwdorp van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. De woningen worden gefaseerd verkocht. A&R10 ontwierp de inrichting van een bezoekerscentrum met kantoorruimte. Daar kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over de ontwikkeling en koop van de woningen. In het informatiecentrum is een grote maquette van het woongebied te bekijken, en je kunt er wat drinken of eten.

Voor deze ruimte hebben onze architecten een inrichtingsplan gemaakt, een elektraplan en een voorstel voor het meubilair. In het interieurontwerp zijn akoestische panelen geïntegreerd. De eigentijdse sfeer en het open, Scandinavische karakter maken dat bezoekers zich welkom voelen. Een speciaal element is het pantryhuisje. Dit ontwierpen wij om te benadrukken dat er in Hoef en Haag veel woningen gebouwd gaan worden.

Opdracht

interieurontwerp, definitief ontwerp, werktekeningen en gebruikersvergunning

Welke wens wilt u gerealiseerd zien?

Spar met ons over de mogelijkheden

Meer interieurprojecten