Opdracht

Woningbouwstudie Edisonstraat Ede

Woningbouwstudie voor circa 40 eengezinswoningen en een appartementengebouw met 15 appartementen.

Opdrachtgever | Woonstede

Project

Deze Edisonstraat in Ede is ontworpen naar de stijl van architect Dudok – de stijl waarin de omliggende wijken eerder al ontworpen waren. De straat sluit nu aan bij zijn omgeving, zowel stedenbouwkundig als in materialisering.

Ten behoeve van de invulling van de Edisonstraat ontwierp architectenbureau A&R10 twee scenario’s voor woningbouwvereniging Woonstede. Scenario’s die de invulling van de straat zo optimaal mogelijk maken en aan de huidige parkeernorm voldoen.

Referentie

Referentie van Hans Peter van Leeuwen, projectmanager bij woningbouwvereniging Woonstede te Ede:

“Lillian Brinks heeft voor mij grootformaat posters gemaakt met gevisualiseerde plannen. Deze zijn gepresenteerd aan de gemeente, met de vraag om het bestemmingsplan aan te passen om zodoende de plannen te kunnen realiseren. Lillian heeft een frisse blik en is to-the-point. Ze heeft een kritische houding en stelt zinnige vragen. Ook kan ze snel reageren en acteren, snel resultaat leveren. Interessant is verder, dat Lillian zich heeft gespecialiseerd in bestaande bouw. Dat ze kan werken binnen de grenzen van het mogelijke. Ik maak graag nogmaals gebruik van haar diensten.”