Nieuwbouw moderne landelijke woning

Strak en levensloopbestendig ontwerp

De architecten van A&R10 maakten een doordacht ontwerp voor de buitenzijde van een nieuw te bouwen woning in Woudenberg. De woning is in de breedte ontworpen, zodat er meer ruimte is voor een beschutte tuin aan de achterzijde en meer privacy ten opzichte van achterliggende woningen en tuinen.

Een ruime entree geeft toegang tot de woning en de interne toegang tot de garage. Het levensloopbestendige ontwerp heeft een badkamer op de begane grond met een walk-in-closet, een ruime woonkeuken en bijkeuken. De woonkamer aan de achterzijde biedt het mooiste uitzicht: op het westen.

De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers met een mogelijkheid tot een 5e slaapkamer (hiermee is bij de verdeling van de ramen al rekening gehouden). De badkamer op de eerste verdieping is toegankelijk vanuit de masterbedroom en vanuit de gang, en biedt plaats aan een ruime inloopdouche en bad. De masterbedroom heeft een walk-in-closet als roomdivider.

De woning kreeg een landelijke maar strakke, moderne uitstraling. De voorgevel is voorzien van een strak element in de vorm van een verlengde dakkapel. Ook zijn er moderne elementen van hout gebruikt en aan de voorzijde verspringt de hoogte van de goot om een speels effect te creëren.

Nieuwbouw ontwerp moderne landelijke vrijstaande woning Woudenberg architect A&R10
Opdracht

Ontwerp, technische uitwerking, aanvraag omgevingsvergunning

Opdrachtgever

Particulier (Woudenberg)

Partners

conStabiel Velp (constructeur)
Suzanne Paap – Zinnenprikkelend Amersfoort (fotografie)

Meer nieuwbouw

Welke wens wilt u gerealiseerd zien?

Spar met ons over de mogelijkheden