Esthetisch, haalbaar en betaalbaar

Nieuwbouw moderne landelijke woning

A&R10 maakte een ontwerp voor zowel de buitenzijde als de binnenzijde van deze vrijstaande woning. De woning heeft een landelijke maar strakke uitstraling, die in het interieur wordt doorgezet.

Het ontwerp voor deze moderne landelijke woning werd in 3D gemaakt. Daardoor kon de opdrachtgever zich een realistische voorstelling maken van het eindresultaat. De bewoners konden al tijdens het ontwerpproces virtueel door hun woning lopen. Gewoon op hun eigen tablet of smartphone. Ze zagen al in een vroeg stadium en op een ruimtelijke manier hoe de woning eruit kwam te zien. Met één druk op de knop konden zij overschakelen naar een plattegrond met precieze maatvoering. Erg handig om alvast passend meubilair of een keuken op maat te bestellen.

A&R10 vindt esthetiek net zo belangrijk als haalbaarheid en betaalbaarheid. Door slimme ontwerp- en materiaalkeuzes, zijn ambitieuze vormgevingswensen binnen budget te realiseren. Ook in dit ontwerp hebben de architecten binnen het budget van de opdrachtgever gewerkt en gezorgd dat bijzondere elementen tot hun recht kwamen. Zo geven de verlengde dakkapellen naar beneden een warm contrast aan de woning. De keuken heeft een uniek uitzicht over het water en zicht op de vlonder. Daardoor zijn de zichtlijnen en het gevoel binnen-buiten optimaal met elkaar verbonden.

Ontwerp architect A&R10 moderne vrijstaande landelijke nieuwbouw villa te Scherpenzeel

Opdracht

Maken van een schetsontwerp en definitief ontwerp. Verzorgen van de omgevingsvergunning en de prijs- en contractvorming en een interieurontwerp.

Opdrachtgever

Particulier (Scherpenzeel)

Partners

Kreunen Bouw Lochem (aannemer)
Adviesbureau De Lange Nijkerk (constructeur)
Zinnenprikkelend Amersfoort (fotografie)

Welke wens wilt u gerealiseerd zien?

Spar met ons over de mogelijkheden